RT @AlenkaMirt: Iščete novo službo? Jutri in v četrtek vabljeni na Karierni sejem, na Gospodarskem razstavišču, kjer lahko srečate bodočega…
- Tuesday Oct 21 - 10:57am

Sneg, čakam te. http://t.co/fs9Tslu0ur
- Sunday Oct 19 - 6:59pm

Gremo v Ritz-Carlton. http://t.co/aVZDjlf9mJ
- Sunday Oct 12 - 6:27pm

Spet Viktorji

Pa so Viktorji mimo! Obleka je bila čudovita in to je pač samohvala, pas za hlače sem pozabil, pa kravato sem si zategoval na pet minut, mi je nekaj popuščala …

Zakaj
Razlogi, da sem šel na Viktorje, so bili torej trije:
* Letos so me povabili kot člana Akademije Viktor in sem čutil dolžnost, da grem.
* Sem v zapletenem odnosu … ne, ne, … sem v ljubezenskem odnosu z zapleteno osebo … ne, fak, ne … me dajejo trdi prsti … sem torej v ljubezenskem odnosu z ljubljeno osebo, ki jo pozna velik del zapletene Slovenije in sem sam od sebe čutil, da si želim iti …
* Mulcem smo obljubili zabavo.

Odhod na Viktorje je minil nekako brez velikih posebnosti, takoj smo našli parking, se spravili iz avta …

Majica
… in potem se je zgodilo. Tista spodnja majica z elastanom, ko mi odfrči do pazduhe, če se sklonim … no, našel sem rešitev in to rešitev prvič poskusil na Viktorjih! Nase sem navlekel gate, ki so malo bolj grobe, torej imajo nekaj več trenja, pa sem ČEZ gate potegnil to elastično spodnjo majico. Fizika pravi, da med majico in gatami nastane trenje, zato majica ostane tam, kjer so gate. In fizika ima zmerom prav. Gate in spodnja majica sta se držali skupaj in nista popustili za trenutek. Niti takrat, ko sem se sklonil, pa je majico potegnilo do pasu in z njo vred gate, da sem zacvilil, ko so se mi zarile med ritnici!

Nasmeh
Pa so znanci in znanke na Viktorjih mislili, da se njim blaženo smeškam …

Prostata
Ko smo že v riti, pa da nadaljujem s tem. Že dve leti delamo en projekt, gigantsko prostato, 5 metrov, jo šetamo po Sloveniji in državah Evrope, no, pa s tem osveščamo moške po 40. letu starosti, naj gredo na pregled prostate. Ker pa ne moremo osveščati, ne da bi vedeli, kaj to je, sem se na pregled odpravil sam.

Pregled
Stopim tako k urologu, z nasmehom, zdravnik je en starejši možakar, me zaradi mojega nasmeška sumljivo gleda, ker ve, da prihajam na pregled prostate, sem moral ob prijavi povedati, pa me vpraša, kako sem, jaz veselo ‘Hvala, zelo dobro’, vpraša, kaj me muči, mu rečem, da nič, ampak da sem 40, pa bi rad pregled prostate, me mrko pomeri po diagonali, vzame vprašalnik in začne v stilu ‘A mokrite ponoči?’ NE, ‘Vas peče, ko lulate?’ NE, ‘Imate težave z erekcijo?’ NEEE, HALOOOO, HEHE … odloži kuli, me pogleda, reče ‘Z vami je vse v redu, ne rabiva pregleda prostate, jaz v neodoljiv nasmešek ‘Dajva, gospod zdravnik, morava to narediti, veste, delamo on projekt …’ pa mu razložim, kaj počnemo in dohtar ves navdušen, ker pozna projekt, sva že skoraj prijatelja, pa ‘Kako vam je padlo na pamet narediti tako veliko prostato?’ in jaz razložim, pa ‘Kje vse boste to prostato vozili?’ in mu pojasnim, pa ‘Vlezite se na bok in dajte hlače dol’ in jaz slečem hlače in se vležem na bok, pa ‘Koliko jih je že prišlo gledati prostato?’ in mu povem, pa si na desno roko natakne rokavico ‘Zdaj boste malo čutili’ in se nasmehnem, ko si na prst stiska lubrikant, pa mu, leže na boku, vse razlagam in on se s svojim prstom v moji riti smeje na ves glas in zmajuje z glavo, da pa takšni projekti, da so res od sile in jaz se smejem do solz, da pa res so, pa on malo pomiglja z desnim kazalcem, pa za trenutek ne vem, a moram potem tudi jaz kaj z boki početi … in on kmalu izvadi prst, reče, da je bilo res zabavno, se strinjam z njim, potrdi, da je prostata zdrava, se mu zahvalim, mi zaželi uspešno nadaljevanje projekta in si seževa v roko … tisto roko.

Jajca
Ni pa to najbolj čuden pregled mojega življenja. Ko sem šel na zdravniški pregled za vojsko, me je medicinska sestra peljala k starejšemu zdravniku, ki je sedel na stolu, pa sem stopil do njega, mi je dal gate dol, je bila ful čudna poza, ker je on imel tam svojo glavo, pa je vzel neko đezvo za kavo, mi dal vanjo moja jajca in tresel, kot bi palačinke tresel, da se ti ne zalepijo. Nimam pojma, kaj je hotel. Je bilo pa hitro mimo.

Kava
A če iz iste, sicer oprane đezve, kot sem si ravnokar naredil kavo, zalijem rože … a te rože dobijo kak kofeinski boost in rastejo bolje?

Share on Facebook

Comments

Leave a Reply
Copyright © 2007 Kamenko Kesar • Linear WordPress Theme • Powered by WordPress