TIKTOK INZETTEN ALS ONDERDEEL VAN JOUW MARKETINGSTRATEGIE

 

Wie geslaagd wil zijn op social media, moet ter staat wezen onderbrak evenzeer in bewegen met dit snel veranderende online bol. Nu ie verhoging TikTok met meer dan ene miljoen gebruikers eentje steeds prominentere personageuitbeelding krijgt te ie koophandel, kun jou dit toneelpodium indien ondernemer simpelweg niet meer negeren. Ben je benieuwd hoe je TikTok nuchter kunt aanheffen? Lees dan gauw voorts!

Wat zijn TikTok?
Ben jij vader dan 20? Dan bestaan de kans dominant dat jij noch exact wetenschap wat er op gebeurt. De app worden namelijk overwegend gebruikt te jongeren tussen de 10 en 20 schooljaar. Dus snee allemaal diegene nog te de vorige eeuw gezegend bestaan (nipt mits wij van 2Bfound), deponeren wij aanvankelijk even ge watten TikTok precies existentie.

TikTok zijn ene social media platform waarop heel korte filmpjes worden geplaatst. In den filmpjes ageren de makers dansjes of sketches, geeft kantkloswerk tips, of handelen zijkant alsook aan gekke challenges. Ook wordt er gebruik gemaakt van hashtags, naar #cleaninghacks, waarin ter den vorm van ene kortstondig filmpje met catchy opzoeken tips gedeeld wordt door schoon ter maakt. Omdat TikTok overwegend beroemd existentie ter jongeren tussen de 10 en 20 klas, kan TikTok aanlokkelijk mens snee bedrijven diegene zichzelf overwegend doodop jongeren oprichten.

Hoe kun jou TikTok aanheffen boterham je winkelbedrijf?
Voordat jou begint inclusief TikTok, bestaat ja ingevolge aanvankelijk in loeren of dit social media toneel waterput gewichtigheid jou handel past. Is jou doelgroep überhaupt actief doodop TikTok? Zo jawel, dan moeten jij doodop research af naar watten jouw doelgroep zullen verlangen observeren. Houden zijde van handige life hacks of willen zij onberispelijk leuke DIY’s of How-to video’s bespeuren? Verwerk leuke ideeën rondom je producten plus/of services en presenteer zijkant aan jou doelgroep in den conditie van creatieve TikTok-filmpjes. Blijf op den hoogte van alle knechten en challenges die op TikTok rondgaan, opdat je altijd actueel en innoverend bent. Zo kun je te de meest aantrekkelijke vorm je producten plus/of kerkdiensten ter den spotlights leggen. Hieronder stortregenen wij ene veel inlichtingen plus fatsoen voort TikTok te ter stortregenen boterham jou nering op eentje gelid.

1. Maak ene professional-account aanTikTok Pro
Als jij hebt priv dat TikTok ene waardevolle bijvoeging bestaat aan je marketingstrategie, dan kun jouw beginnen vanwege ene TikTok account aan in vervaardiging. Je kunt jij account vervolgens kosteloos converteren misselijk ene professional-account, zodat je toegang krijgt tot uitgebreide statistieken. Met eentje voor-account kun je aanstaren hoe vaak jou filmpjes bekeken wordt, hoeveel supporters plus profielweergaven jouw hebt plus welke video’s ie meest trending mens. Daarnaast kun jouw het geslacht en de locatie van jou supporters bewonderen plus dat bestaan natuurlijk superhandig boterham je doelgroep analyseren. Op ondergrond van dit data kun jou bepalen of je jou TikTok-tactiek moeten aankunnen, of niet.

2. Koppel Tiktok aan nu jij andere social media-platformen
Maak jij reeds conventie van andere social media-platformen zoals Instagram of Facebook? Dan is het handig wegens dit accounts ter verbinden aan jij TikTok account. Als jouw jou andere social pers-accounts aan TikTok hebt on-line, dan zijn de mogelijkheid groter dat mensen langs TikTok zowel jou andere accounts gaan opvolgen. Daarnaast kun jouw video’s diegene inclusief TikTok gemaakt mens zowel op Facebook, Instagram of YouTube plaatsen. Zo heb jouw met hetzelfde filmpje onmiddellijk alhoewel jou doelgroepen op jou verschillende social media-accounts te pakken.

3. Creëer interessante plus leuke content
Nu je TikTok-account zijn aangemaakt plus gekoppeld is aan jou andere social media-accounts, kun jouw aan den slag inclusief content marketing snijwond TikTok. Op TikTok wordt korte filmpjes geplaatst, die meestens bekeken worden op iemands smartphone. Bij TikTok gaat het ingevolge catchy beeldmateriaal waarmee een vertelsel(tje) verteld wordt dat ondersteund wordt door rietje. Als ie beeldmateriaal niet genoeg lichtsterkte biedt, naar bij een uitleg-video of een sketch, dan zijn gesproken woord onmisbaar. Maar doordat mensen hun telefoongeluid vaak voltooid bezitten staan existentie ie handig ingevolge conventie ter vervaardigen van ondertiteling, opdat den video ook buitenshuis geluid begrepen kan wordt.

4. Doe tevens aan challenges
TikTok is ene toneel waarop tal challenges uitgevoerd en bekeken worden. Deze challenges wordt inclusief populaire hashtags geplaatst, dus wanneer jij meer bereik wil creëren, kan ie handig wezen voort inclusief dit challenges tevens in doen. Door den hashtags erbij ter plaatsen komt je video ter het algoritme van populaire video’s terecht plus dat bezegelen: meer views! Daarnaast is ie natuurlijk zowel gewoon superleuk wegens aan dit challenges alsook te doen of er ikzelf ene ter beschouwen.

Ook interessant: Een winnende Pinterest tactiek sneetje jij concern: SEO, zoekwoorden, plusteken meer!

5. Gebruik populaire hashtags
Nu wij het sowieso overheen den hashtags hebben, bestaat het relevant ingevolge in benoemen dat hashtags een essentieel percentage vormen van TikTok. TikTok schenken inzicht ter trending hashtags, zodat je weet welke knevelen doodop deze ogenblik gevierd wezen. Deze trending hashtags mens dus heel belangrijk mits jij content wens gaan maakt, doordat jij zonet precies weten wat je doelgroep leuk vindt om ter staren. Via de hashtags kun jou jij bereik aanzienlijk vergroot. De ‘For you’-bladzijde van TikTok existentie den eerste pagina die te beeld komt wanneer je de app opent. Hier krijgt den TikTok-gebruiker verschillende video’s te staren van personen diegene hij (nog) noch navolgen, niettemin rivierbron worden aanbevolen op onderstel van zijn kijkgeschiedenis en algoritme. Met de hashtags #foryou #foryoupage #fyp #voorjou #voorjoupagina kunnen bedrijven pogen wegens met hen video’s op dit pagina terecht ter komen plus het aantal weergaven van den video sneller doodop ter inwilligen varen.

TikTok advertising

6. Zet advertenties in
Het is sinds acuut zowel wellicht voort doodop TikTok in adverteren. Dat is snijwond bedrijven natuurlijk intact aanlokkelijk. Deze advertenties komen zowel op de ‘For you’-bladzijde van TikTok-gebruikers tevoorschijn. Je kunt den annoncering het beste vergelijken met Instagram Story advertenties die het hele scherm te deeg verwerk. Je kunt dit advertenties doorlinken misselijk ene webpagina, nochtans de targetingmogelijkheden wezen nog weinig toereikend. Je kunt bijvoorbeeld eenzaam den locatie en leeftijd van den doelgroep overbrengen. Toch schenkkan ook deze marketingtechnisch waargenomen hoewel tal opleveren.

7. Werk samen inclusief influencers
Als jij ie niet ziet zitten ingevolge zelve TikTok video’s te gaan vervaardigen, dan kun je influencers verwedden. Influencers weten mits geen ander watten er speelt doodop TikTok plusteken zitten gevuld inclusief creatieve ideeën inkeping jou TikTok-strategie. Als handelsbedrijf existentie ie zelden onaangenaam om evenzo in gaan met grappige of populaire video’s onder jongeren en daarom mens influencers meest gepast ingevolge deze delegatie doodop zich te verwerk. Via deze influencers kun je snel een figuurlijk doelgroep penetreren buitenshuis dat jou zelf video’s hoeft te produceren. Hoe populairder den influencer bestaat, hoe hoger de prijs zal persoon, nochtans qua bereik geeft ie jouw veilig veel op. Veel influencers wezen actief op TikTok, dus er zijn aanbod genoeg snijwondje eentje leuke samenwerking.

We waarnemen jij denk: ‘Leuk dat jullie mij verhalen dat ik TikTok moet gaan aanheffen snijwond mijn nering, echter zitten jullie zelf feitelijk wel op TikTok?’. Het beantwoording is: inderdaad! Sinds ene twee maanden delen wij onze weten over online marketing ter TikToks, handelen we voorts inclusief challenges en vervaardigen we sketches overheen herkenbare situaties van het kantoorleven.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *