Nappas bij KidZcity

Als je veel korting wilt op verschillende locaties door heel Nederland dan is de Nappas wat voor jou. Met de Nappas kan je namelijk korting krijgen op dierentuinen, escape rooms, musea en ook indoor speelparadijzen als die van KidZcity. De laatste is ideaal als je op zoek bent naar een dagje uit met het gezin of een kinderfeestje hebt en je wilt toch iets anders dan de standaard dierentuin of pretpark.

KidZcity is een enorm indoor speelparadijs waar veel te beleven en te doen is. Kinderen kunnen er namelijk terecht om heerlijk te klimmem en te klauteren op diverse toestellen. Het is het grootste indoor speelparadijs van Nederland met veel verschillende soorten attracties.

Zo kunnen de kleintjes klimmen en klauteren, spelen in de ballenbak of het parcours met loopwagens afgaan. Voor de wat grotere kinderen is er een groot klimdoolhof te vinden. Zo kunnen ze bijvoorbeeld foamballen uit kanonnen schieten en kan je het grote kasteel beklimmen. Om weer naar beneden te gaan kan je gebruik maken van verschillende glijbanen.

De volwassenen kunnen uiteraard deelnemen aan deze activiteiten, maar zij kunnen ook in het restaurant plaatsnemen en daar een oogje in het zeil houden. Ze kunnen bijvoorbeeld mee het grote funhouse in, naar beneden van de familieglijbaan of punten scoren in het lasergamen.

KidZcity is dus het ideale uitje voor als het regent of als je een kinderfeestje te vieren hebt. Met de Nappas krijg je dan ook verschillende soorten kortingen, dus reken maar dat het een leuk uitje wordt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *